GZ TOPSHINE TECHNOLOGY LIMITED

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • China GZ TOPSHINE TECHNOLOGY LIMITED Bedrijfsprofiel
  • China GZ TOPSHINE TECHNOLOGY LIMITED Bedrijfsprofiel
  • China GZ TOPSHINE TECHNOLOGY LIMITED Bedrijfsprofiel
  • China GZ TOPSHINE TECHNOLOGY LIMITED Bedrijfsprofiel
  • China GZ TOPSHINE TECHNOLOGY LIMITED Bedrijfsprofiel
Bedrijf Details
Type Business: Fabrikant
Merken: TOPSHINE
Aantal werknemers: 50~100
Jaarlijkse omzet: 1000,000-5000,000
Opgericht Jaar: 2008
Export pct: 90% - 100%
Inleiding

Opgericht in 2008, is topshine een privé exportgerichte onderneming, ontwikkelt het, vervaardigt en verkoopt GPS-drijver, hoofdzakelijk Autoalarm en elektrische fiets, met 90% van zijn uitgevoerde producten. Het heeft etc. vele jaren van de ervaring van R&D, van de productie en van het beheer in het gebied van automobielelektronika, veiligheidsproducten, draadloze communicatieeindapparatuur.
Als high-tech onderneming, hebben wij strikt beheersysteem en verkregen Ce, FCC en andere certificatie. Tot dusver, hebben onze producten goed in 107 landen en gebieden rond de wereld verkocht. Het bedrijf heeft een R&D-centrum, met inbegrip van de afdeling van GPS R&D, eBike R&D-afdeling en de afdeling van de systeemintegratie. Alle producten worden onafhankelijk ontwikkeld en een aantal nationale octrooien verkregen. Daarom verstrekt het professionele R&D-team en het efficiënte productieteam een goede stichting en producten van uitstekende kwaliteit. De kwaliteit is altijd het meeste belangrijke stuk van het bedrijf geweest. Alvorens de markt in te gaan, hebben alle producten strikte tests, zoals hoge en lage temperatuur het verouderen test, van de trillingstest, van de lawaaitest, audio en video van de indexdecompositie test ondergaan.
Ons bedrijf specialiseert zich in de productie van GPS-drijver, automobiel anti-diefstal alarmsysteem en eBike
Naast het hebben van rijke personeelsvoordelen, omdat wij ons op zakenrelaties op lange termijn baseren, verdienen wij uitgebreide samenwerking en de dienst op lange termijn in binnen- en buitenland met bekende high-tech bedrijven. aan de ontwikkeling van de markt aan te passen, is ons doel de recentste en beste onderzoeksresultaten snel te vertalen in productiviteit, wetenschap en technologie te ontwikkelen en de maatschappij te dienen.